Sponsors recrea

De Rick Franky
Dakwerken Stroobant Eddy

Happen & trappen met WTC Lambroek

“Happen & Trappen met WTC Lambroek” is een recreatief fietsaanbod voor al de leden van de club. Het is een familiale vorm van fietsen met een toeristisch tintje. De verplaatsingen naar de startplaats zijn op eigen kosten met eigen voertuigen en worden onder de deelnemers zelf georganiseerd. Er wordt gefietst met goed onderhouden eigen fietsen. Iedereen neemt bij het fietsen minstens één reserve(binnen)band mee.  Clubleden dragen tijdens de fietsttocht steeds hun recreaclubshirts. Een fietshelm is niet verplicht. De fietssnelheid ligt tussen de 18-20 km/uur.
Fietsen doen we twee-aan-twee en goed aansluitend. Instructies van de fietskapitein moeten opgevolgd worden. Veilig fietsen is belangrijk. Fietsroutes kunnen over onverharde wegen of kasseistroken lopen. Daarom zijn racefietsen niet toegelaten. Elektrisch fietsen is toegelaten en soms zelfs aanbevolen, afhankelijk van de conditie. De routes zijn vlak tot lichtglooiend en voor iedereen die houdt van fietsen zeer toegankelijk. Ligfietsen kunnen meerijden op (eigen) risico dat het parcours niet aangepast is. Fietsen doen we op een zon- of feestdag. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Inschrijven doe je met een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het aantal deelnemers kan per rit tot dertig beperkt worden. In dit geval krijgen de eerste dertig ingeschreven deelnemers voorrang. Bij slecht weer of elke andere onvoorziene omstandigheid kan het bestuur beslissen de fietstocht af te gelasten of het programma te wijzigen zonder dat dit recht geeft op de terugbetaling van (een deel van) het lidgeld.

Het “happen” begint om 12u met een lichte maaltijd in een restaurant, bistro of taverne dichtbij de startplaats. Het menu moet vooraf gekozen  worden uit het aanbod van de organisator. Het parcours van de fietsroute (meestal via knooppunten) wordt enkel toegestuurd aan wie vooraf inschreef.

Het “trappen” start om 14u. Onderweg wordt er minstens éénmaal gepauzeerd om iets bij te “tappen”, te drinken of te eten. Alle consumpties zijn voor eigen rekening. Bij elke rit vind je ook een vrijblijvende suggestie om te “maffen” voor het geval je er een uitstapje wilt van maken.
Niet-leden van de club kunnen maximaal twee routes meefietsen zonder aangesloten te zijn bij de club. Ze betalen een bijdrage van €5 per rit. Lid worden van WTC Lambroek “Recrea” doe je door storting van €100 lidgeld (inclusief een fietsverzekering bij Cycling Vlaanderen voor het hele gezin) voor het eerste lid van het gezin en €50 voor elk bijkomend fietsend lid van hetzelfde gezin op de clubrekening BE04 7512 0803 5031 met vermelding “lidgeld 2019”. Elk betalend lid ontvangt eenrecrea clubshirt. Ook “recrea”leden van de club genieten van alle clubvoordelen.

Het volledige programma voor 2019 kan u hier nalezen

Indien u bijkomende informatie wenst over dit happen & trappen of je wilt je inschrijven dan kan u steeds een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.

WTC Lambroek